Înscriere formatori

Proiectul CRED diversifică oferta de formare a cadrelor didactice din învățământul primar și gimnazial prin cursul „Resurse educaționale digitale: Realizare, utilizare, evaluare

Cadrele didactice din învățământul preuniversitar primar și gimnazial au ocazia de a-și consolida cariera didactică, prin utilizarea, dar, mai ales, realizarea de Resurse Educaționale Deschise - RED. Cu o materie mult mai atractivă și conținuturi optimizate, Creatorii de RED vor deveni artizanii propriilor discipline, la clasă.

De aceea, proiectul „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED diversifică oferta de formare continuă a cadrelor didactice din învățământul preuniversitar primar și gimnazial prin cursul de formare „Resurse educaționale digitale: Realizare, utilizare, evaluare”.

Cadrele didactice cu experiență în formare și în realizarea de resurse educaționale digitale sunt invitate să își depună candidatura pentru poziții de formatori pentru acest curs, în cadrul proiectului CRED.

La nivelul fiecărei Case a Corpului Didactic, parteneră în proiectul CRED, se lansează un apel de selecție prin care se dorește selectarea de formatori la nivelul fiecărui județ.

Doritorii sunt invitați să depună dosarul la Casa Corpului Didactic coordonatoare a regiunii în care activează și să completeze formularele online corespunzătoare.

Click pe hărți!

Link-uri anunțuri de selecție:

Link-uri formulare:

București și Ilfov

Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu

Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui, Suceava

Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu Mare

Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman

Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea, Vrancea

Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea

Arad, Caraș Severin, Hunedoara, Timiș